Pogoji uporabe

Podatki o podjetju

SPC ŠKERJANEC D.O.O.

KRUMPERŠKA CESTA 21, 1230 DOMŽALE

IBAN: SI56 0230 0009 0248 039

Matična št.: 1580434000 

ID za DDV: 46334505 

e-mail: info@skerjanec.si

 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine https://www.spc-skerjanec.si/ so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter Zakonom o elektronskih komunikacijah.

 

Spletno trgovino https://www.spc-skerjanec.si/ upravlja podjetje SPC Škerjanec d.o.o., v nadaljevanju ponudnik. Ponudnik je lastnik vseh slik ali besedil na spletni strani oziroma ima dovoljenje za uporabo na strani. Vsaka nadaljna uporaba v komercialne ni dovoljena

 

Ponudnik si pridržuje pravico do vsebinskih sprememb spletne strani kakor tudi splošnih pogojev. Zaradi narave spletne prodaje, se ponudba v spletni trgovini posodablja pogosto in hitro. Ponudnik si prizadeva zagotoviti točne in jasne informacije za predstavitev osnovnih značilnosti izdelkov v ponudbi.

 

1. CENE

Vse cene v spletni trgovini so navedne v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene v spletni trgovini se neprestano spreminjajo. Veljajo cene, ki so objavljene v trenutku oddaje naročila. Ponudnik skrbi in se trudi, da je spletna stran ažurna in točna, vendar se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupca o tem obvestil in mu omogočil tudi odstop od nakupa.

 

Spletna cena velja za vse kupce spletne trgovine https://www.spc-skerjanec.si/ , preko spletne košarice na spletnem mestu https://www.spc-skerjanec.si/ .

 

Stroški dostave niso vključeni v ceno.

 

2. Promocijske kode

Promocijska koda je koda, ki jo kupec pridobi in jo lahko koristi pri nakupu v spletni trgovini. Promocijska koda je izražena kot popust v odstotkih ali v absloutnem znesku. Lahko je predvidena samo za določene izdelke. Popust s kodo se uveljavlja na način, da promocijsko kodo vpišete v zato predvideno polje ob oddaji naročila

.

3. Registracija

Nakup lahko opravite kot registriran uporabnik ali kot gost (brez registracije). Naročanje poteka v slovenskem jeziku preko interneta 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Nakup opravljen v spletni trgovini se šteje za nakup, ki je opravljen skladno s slovensko zakonodajo. 

 

4. Postopek naročanja

Kupec lahko nakupuje kot registriran uporabnijk ali kot gost. Kupec ima v košarici pregled nad izbranimi izdelki, količino, ceno, stroški dostave in skupno ceno naročila. Kupec lahko v košarici poljubno oddaja ali odstranjuje izbrane izdelke.

 

5. Načini plačila

 

Na voljo so sledeči načini plačila:

  • Plačilo po povzetju
  • Plačilo po predračunu
  • Plačilo s plačilnimi karticami – brezgotovinsko plačevanje

 

S klikom na »Potrditev naročila z obveznostjo plačila« kupec nepreklicno naroča izdelke in nastane obveznost plačila.

 

6. Zavrnitev dobave

Ponudnik si pridružuje pravico do zavrnitve dobave, če ima kupec neporovnana pretekla naročila ali je v pravnem sporu s ponudnikom v zvezi z nakupom v spletni trgovini ali zlorablja pravico do vračila izdelkov skladno 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov.

 

7. Dostava izdelkov

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je PONUDNIK DOSTAVE.

 

Strošek dostave (za Slovenijo) znaša XX €. V primeru, da znesek naročila presega XX0 €, je poštnina brezplačna.

 

Strošek dostave se prišteje k strošku naročila, kar je razvidno pred potrditvijo naročila. Prodajalec bo izdelke dostavil najkasneje v roku xxx dni od potrditve naročila.

 

8. Reklamacije

V primeru reklamacij se obrnite na e-naslov podjetja ali kličite na telefon ….

 

 

9. Pravica do odstopa nakupa

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh obvesti podjetje, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Potrošnik mora blago vrniti v 14 dneh od sporočenega namena o odstopu od pogodbe.

 

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

 

O nameravanem vračilu nas pisno obvestite na: e-naslov podjetja

 

Obvestilo o odstopu lahko predložite z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopate od pogodbe. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Dokazno breme glede uveljavljanja pravice do odstopa nosi potrošnik.

 

Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano, neuporabljeno in v originalni embalaži, s priloženo kopijo računa na naslov: naslov podjetja.

 

Podjetje mora najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe kupcu vrniti prejeto plačilo.

 

Podjetje lahko zadrži vračilo prejetega plačila do prevzema vrnjenega blaga.

 

10. Varstvo podatkov

Upravitelj spletnega mesta je PODJETJE, ki je skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov in le-te uporablja za lastne potrebe. Več v na podstraneh piškotki in politika zasebnosti.

Smo prejemniki sofinanciranja Evropske unije

Naložbo za izdelavo spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Povezava na spletno stran EKP v Sloveniji: www.eu-skladi.si.

 

Več informacij